Уроци по съблазняване от гейшите

„В живота си съм усвоила единствено изкуствата и любовната игра“, четем в „Последната гейша“ на Сайо Масуда.

Гейшата може да съблазни мъжа само с един поглед. Такава жена е истински идеал за другите, тя е пример за съвършенство. Какво всъщност е тайната на изкуството да бъдеш гейша? Днес имате уникален шанс да получите уроци по съблазняването от гейша.

Урок 5

Танца на любовта

Докато общува с партньора си гейшата следва неговите движения. Те обаче са меки, деликатни и изящни. Всеки неин жест, поглед, движение на ръката, кимане с главата, са като бавен, красив и плавен танц. Нейното дихание се слива с неговото. Движенията й потъват в неговите. Когато се стигне до секс, тя напълно слива своя ритъм на дишане с неговия. Диханието й става дълбоко и стенещо, създавайки у любимия усещането за пълно уединение.

Урок 4

Настрой се положително

Гейшата трябва винаги да бъде в добро настроение, да е скромна, но и уверена. Никой не трябва да види реалните емоции на една гейша (раздразнителност, умора, болка), тъй като нейната основна грижа е предложението на релакс и спокойствие.

Урок 3

Слушай 

Ако партньорът й има проблем, гейшата често се превръща й в психоаналитик. Гейшите са лаконични, те използват езика на тялото и жестовете, те обмислят ясно и отговора, по-този начин тяхната реплика се разглежда като ценен съвет.

Урок 2

Тя владее „сепун“ – изкуството на виртуозното докосване с устни

Целувката – това е онзи миг на съприкосновение, в който и най-фините фибри на човешкото тяло започват да пулсират лудо, попаднали в плен на огнената страст. Допирът устни до устни може да бъде толкова чувствен и всепоглъщащ, че да накара всеки да загуби представа за времето и пространството.

Докосването е перфектен стимулатор, което всяка гейша владее до съвършенство. За нея целувката не е просто ласка, а малък любовен акт. За гейшата не става дума просто за едно обикновено „млясване“ по бузата или устните, а за истинска целувка – по устните, по затворените клепачи, по шията… и така нататък по цялото тяло на любимия човек.

Урок 1

vumbildingom

Изкуството на вагиналните мускули е преподавано на всяка гейша. Изкуството vumbildingom е полезез за жените – това е превенцията на женските болести, подобрява кръвообращението и мускулната работа. Такива упражнения правят мускулите на влагалището еластични.