7 супер забавни разлики между мъжете и жените

Няма лъжа, няма измама, двата пола са супер различни в някои отношения. Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, че мъжете като деца си играят с колички и камиончета, а жените с кукли Барби.

Ето кои са най-големите разлики между двата пола. Пригответе за смях и споделете с половинката!

Номер 1 – Начинът, по който се виждат в огледалото. Жените винаги отделят доста време пред огледалото и все не се харесват. Мислят си, че са станали по-дебели, че са подпухнали или, че прическата им е ужасна! При мъжете е точно обратното – както и да изглеждат, те винаги се виждат още по-хубави и загледани в образи си в огледалото си мислят „Колко съм красив!“

Номер 2 – Жените са много по-активни в социалните мрежи! Няма как да не отбележим огромното присъствие и значимия принос на дамите в развитието на социалните мрежи и Facebook. Коментари, Like-ове, споделяния, нови снимки, песни – дамите не пропускат да споделят снимка на новата си прическа!

ЗАБАВНО: 7 супер големи разлики между мъжете и жените...

Номер 3 – Кой говори повече по телефона? Запазена марка на близките приятелки е да прекарват часове в разговори по телефона, в които разискват всички клюки за техните познати, отношенията с любимия и всичко, абсолютно всичко, което можем да се сетим. Мъжките разговори са конкретни и кратки и обикновено приключват с „Да, брат, ще се видим после!“

Номер 4 – Опашката пред тоалетната! Няма как да не сте забелязали какво се случва пред дамските тоалетни! Километрични опашки от чакащи, а пред огледалата още толкова дами, които си оправят косите и червилото. За сметка на това мъжете могат да свършат тази работа навсякъде разбира се, ако нежния пол е превзел и тяхната тоалетна!

Номер 5 – Жените винаги носят повече багаж! Това е закон! Няма мъж, който да приготвя багажа си по-дълго от жена и да взима повече и по-ненужни вещи! Жените се опитват да се застраховат, че няма да забравят нещо, но често се случва, да нямат точно това, което им трябва най-много.

Номер 6 – Козметиката… В дамските шкафове за козметика ще открием 5 шампоана, 4 видя фон дьо тен, 3 спирали за очи, 8 различни червила, крем за около очите, крем за нокти, крем за ръце и още какви ли не принадлежности. Когато отворим мъжкото шкафче – там самотно стои един сапун, паста и четка за зъби.

Номер 7 – В леглото… Женската половина винаги е по-голяма. Не може да не сте забелязали, че половинката ви винаги издърпва чаршафите, избутва ви, обича да спи едновременно на нейната и на вашата възглавница. Мъжете трябва да се съобразяват с нуждата на дамите от пространство дори леглото, но все пак това си заслужава!