Дневен хороскоп за 21 септември

Овен

Този четвъртък потърсете отговора на въпросите си в книгите. Залагате на късмета, но качествен и доказан в изкуството.

Телец

През този ден бъдете по-сигурни в себе си. Някой ще се опита „приятелски“ да ви отклони от започнатото. Не се подавайте.

Близнаци

Отношенията ви с близък човек днес може да бъдат разклатени заради трети, когото познавате от скоро. Не се подавайте на интригата.

Рак

През този ден ще имате неочаквана среща. Може да подминете, а може и да поздравите. Важното е вътрешно да сте в мир със себе си.

Лъв

В лабиринта на мислите ви днес едва ли ще стигнете до правилното решение. По-скоро аналилизрайте, отколкото да действате. Така няма да сгрешите.

Дева

Денят ви ще започне обещаващо, но за да завърши така ще са необходими усилия от ваша страна. Бъдете сигурни, че няма да са нужни прекалено много от тях.

Везни

Денят е добър за откриването на нови занимания, които да изпълват времето през есента. Не се спирайте пред факта, че въпросното занимание ви е напълно непознато.

Скорпион

Днес бъдете внимателни при пресичане. Избягвайте струпването на хора и не влизайте в ненужни спорове, особено с непознати.

Стрелец

Това е ден за веселие. Мислете само за хубавите неща и ще си направите една невероятна терапия за добро настроение преди празниците.

Козирог

Човек може да помогне на себе си най-добре сам. Колкото и да ви успокояват близките те не могат да доведат до необходимите процеси в съзнанието ви.

Водолей

Денят предвещава успех на онези от вас, които се занимават с изкуство. Не се колебайте да поставите вискока цена на творбите си.

Риби

Не мислете за резултата, важното е да действате. Самото движение ще даде резултат при това много по-скоро, отколкото сте очаквали.