Оргазъм: тайните, които мъжете никога не издават

Да измъкнеш от мъжете подробности за сексуалния им живот е все едно да вземеш бонбон от дете – рисковано начинание, обречено на неуспех и свързано с много мръщене и дърпане.

Винаги, когато той споделя мнението си за любовта, връзките и секса, ние четем с повишено внимание и си взимаме бележки. Ето и поредните му разкрития, този път за мъжкия оргазъм.

1. Мъжкият мозък изключва напълно.

Няма ни. Нямаме никаква идея какво точно се случва по време на оргазъм. Намираме се в някаква дзен вселена, където е напълно окей да се фокусираме върху това… да не се фокусираме върху нищо. Чувството трае кратко – най-много няколко секунди, но преминава през цялото ни тяло. То е единственото нещо, което усещаме в този момент. Не че е някаква тайна, която се опитваме да крием, просто ни е трудно да обясним колко невероятно е.

Ако имаш желание да ни попиташ някакъв въпрос в момента, в който свършваме, бъди готова да не получиш отговор. Пробвай да попиташ партньора си да сметне 2+2, докато получава оргазъм. Или какъвто и да е лесен въпрос, изискващ едносричен отговор от „да“ и „не“. Пак е малко вероятно да получиш подходяща реакция, все пак мозъкът му буквално се разтапя. Всъщност, той може на свой ред да те попита защо по дяволите искаш от него да сметне 2+2 и защо проваляш оргазма му. Но ти пак можеш да пробваш, от чисто научно любопитство.

2. Мъжете притежават свръхестествено усещане за момента, в който ще свършат.

Не оставяй никой да те излъже, че е еякулирал „инцидентно“ и без предупреждение. Мъжете чувстват как оргазмът се надига в тях. По същата причина, не вярвай на тези, които ти обясняват как не са се усетили, че ще свършат в устата ти. Единственото изключение е, ако правиш секс с девтственик. Тогава той може да не схваща какво точно се случва.

3. Стане ли дума за време и ефикасност, мъжете са способни да се възбудят и свършат много по-бързо чрез мастурбация от жените. (Сериозно, Франк, това го знаем!)

Извън кръга на шегата, не се обиждай, когато партньорът ти поиска да довърши започнатото от теб в последните няколко секунди.
Извън кръга на шегата, не се обиждай, когато партньорът ти поиска да довърши започнатото от теб в последните няколко секунди.

Франк пояснява, че тази информация не бива да те обезкуражава – той винаги би предпочел „асистиран“ от теб оргазъм. Но ако някой път се разхождате из тъмна алея в парка и пред вас изскочи човек с пистолет, крещейки „Някой да получи оргазъм за по-малко от минута, иначе ще ви убия“, по-добре да оставиш гаджето ти да се изпълни задачата. Другата ти реакция може би трябва да е бягството, защото не е добър знак, че твоят човек те води на разходка из тъмни алеи. Извън кръга на шегата, не се обиждай, когато партньорът ти поиска да довърши започнатото от теб в последните няколко секунди – той просто познава тялото си най-добре.

4. Мъжете трябва да отидат до тоалетна след секс.

Всеизвестно е, че жените трябва да посетят тоалетната почти веднага след секс, ако не искат да хванат цистит, например. Но за мъжете е също толкова важно да го направят. Изсъхналата семенна течност предизвиква огромен дискомфорт (дори струята на урината може да се „раздели“ на две, заради създалата се запушалка, уверява ни Франк). И ето откъде идва проблемът – пишкането за жените е елементарна работа – те просто сядат и насочват струята надолу. От друга страна, представителите на силния пол трябва да го направят с полуеректирал пенис, опръсквайки всичко наоколо. Ужасно. Но пък си заслужава.