Шест неща, които трябва да знаете за аналния секс /18+/

Скорошно проучване на Американския център по превенция на контрол на болестите разкрива, че 36 % от представителките на нежния пол и 42 % от мъжете са го опитвали.

Едно нещо е сигурно: Няма значение колко сте любопитни и спонтанни, задължително коментирайте желанията си с партньора и се подгответе внимателно за този акт. Какво да имате предвид:

1. Не трябва да боли
Дискомфортът при първото проникване е гарантиран, но като цяло аналният секс не трябва да боли. Ако тя има хемороиди или стомашни проблеми, въобще не експериментирайте. Винаги използвайте лубрикант – за разлика от вагината, анусът не създава лубрикация при възбуда.

2. Тя няма да се „разтегне“
Анусът ще се разтегли толкова, доколкото да приеме играчката и пениса, но после ще върне предишния си размер.

3. Аналният секс може да доведе до оргазъм
Според много практикуващи дори по-силен от вагиналния!

4. Задължително го правете бавно
Секс експертите съветват първо да ѝ докарате оргазъм, за да може тялото и да се отпусне и тогава да опитате в другата дупка. Задължително правете всичко много бавно и ако я боли или не се чувства добре, спрете. Не забравяйте: реалният акт не е като порно!

5. Опитайте с играчка
Така тя ще има представа какво ще бъде усещането и ще може да привикне към това да има нещо твърдо в аналния отвор. Започнете с по-малък размер и много лубрикация.

6. Ако тя не иска, не я карайте насила
Макар че много мъже и жени смятат аналния секс за удоволствие, това не е така при всички. Сексът трябва да носи приятни емоции, да е забавен и релаксиращ. Не е задължително да променяте „репертоара си“, само защото и другите го правят.