Защо силните жени не откриват любовта

Нали знаеш – силните жени остават сами. Когато чух това, изтръпнах цялата. Вцепених се за миг, осмисляйки тежката присъда. Не исках да се съглася. В главата ми започнаха да препускат всякакви разбъркани мисли. Отчаяно търсех примери, за да докажа на себе си, че това изречение е лъжа.

Прелиствах набързо образите на всички мои познати и приятели, но уви…

Но защо не се получава? Ето причините една толкова успешна жена трудно да намира щастието:

1. Тя винаги работи упорито

Силната жена работи до късно, няма да я видиш да виси по нощни клубове или барове, защото предпочита приятните разговори на чаша вино. Няма да я видиш да пазарува в мола с приятелки, тъй като винаги работи много, за да постигне целите си.

2. Тя е независима

Тази жена никога няма да позволи на мъжа до нея да доминира и да контролира всяка нейна крачка. Тя знае какво иска и няма намерение да служи на половинката си. Вместо това иска да постигне целите си и да изпълни мечтите си. Затова и търси партньор, който е уверен в себе си, ще я подкрепя и никога няма да я кара да се чувства зависима.

3.Влюбва се трудно

Мъжете трудно могат да я опознаят. Тази жена е издигнала толкова високи стени около сърцето си, че ще е истинско чудо, ако успеете да ги съборите! Но, ако все пак успееш да събориш стените около сърцето ѝ, тя ще те подкрепя и ще се отнася с уважение към теб.

4. Тя е много придирчива

Силната жена знае своята стойност и ще избере мъж, който да допринася с нещо към живота ѝ.  Тя не е отчаяна и ен търси мъж на всяка цена. Ако си достоен и способен да се справиш с неизчерпаемата ѝ енергия, ще успееш да извадиш наяве тигрицата в нея. Но не забравяй, че животът ѝ е страхотен и затова е трудно да се намери мъж, който да го направи по-добър.

5. Има и други приоритети

Тази жена има цял списък с приоритети, а откриването на любовта не е в Топ 10. Заета е с по-важни неща от запознанствата и затова, ако се опиташ да се превърнеш в център на света ѝ, бързо ще те изхвърли от живота си.

6. Тя не позволява на никого да се отнася към нея с неуважение

Тя просто знае стойността си и се уважава достатъчно, затова наистина внимавай много с нея!  Неуважението от страна на партньора ѝ е недопустимо.