5 причини защо мъжете от зодия Водолей се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева , Везни, Скорпион ,Стрелец и Козирог във връзките, дойде ред и на зодия Водолей.

Скрита лимонка

Този мъж показва една страна и съвсем различно чудовище… Пардон, човек отвътре. Той никога няма да ви позволи да опознаете истинското му Аз, вместо това, той ще лъже и ще се преструва на някого другиго само и само да избегне конфликта.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Стрелец се провалят във връзките си

Огромно самочувствие 

Мъжете Водолеи наистина смятат, че са много по-умни от останалите и че трябва постоянно да ги напътстват. Но, когато опитате вие да го научите на нещо ново, той избухва със силата на хиляди слънца. Нима има нещо, което той не знае?

Подкрепа, съчувствие… Какво е това?

Не очаквайте от вашата половинка подкрепа или съчувствие, дори да изплачете цели реки, вашият Водолей ще ви каже нещо от сорта: „Защо се държиш така? Стегни се!“, а след това ще се помотае с приятели, докато е сигурен, че ви е минало… А казват, че най-НЕчувствителната зодия била Козирог…

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Козирог се провалят във връзките си

Чувства? Това за ядене ли е?

Единственото чувство, което показват Водолеите е гняв, при това дошъл от нищото. Както споменах по-рано, нищо не е в състояние да накара Водолея да почувства нещо. Ех, няма да ви реди любовни слова, но пък за сметка на това ще ви крещи с повод и без повод.

Флиртаджия

Мъжете от зодия Водолей са големи флиртаджии, дори когато са във връзка, за нищо на света не биха изпуснали половин час забавление с някоя непозната, с която току-що са се запознали.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова