5 причини защо мъжете от зодия Козирог се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева , Везни, Скорпион и Стрелец във връзките, дойде ред и на зодия Козирог.

Каменно сърце

Този мъж е наистина труден за впечатление, а дори и да успеете да го впечатлите някак, дори няма да разберете. Той ще продължи да ви гледа с каменното си изражение и хладния поглед. На тези мъже наистина им доставя удоволствие просто да гледат как се правите на маймуна, докато се опитвате да ги спечелите, а те да запазват хладнокръвие.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Скорпион се провалят във връзките си?

Никога няма да бъдете №1 за него

Никога няма да сте на първо място или на второ, или на трето. Мъжът Козирог има много отговорности, за които трябва да се погрижи – било работа, болна майка,работа,  приятел в нужда, работа… Така че не се сърдете на вашия Козирог, че не се отзовава веднага, след час, или след 10 часа на повикванията ви, той наистина е зает.

Г-н Големи изисквания

Мъжете Козирог са от типа мъже, които си избират жената според красотата… И голям багаж. Защо ли? Защото му е по-лесно да контролира. Не споменах ли, че е маниак на тема контрол? О, и по-добре винаги да сте готова да се отзовете, когато ви повика, нищо, че той рядко се отзовава на вашите молби.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Стрелец се провалят във връзките си

Трябва да е по-добър от вас

Независимо в какво, този мъж винаги ще иска да е по-добър от вас. Е, не се отчайвайте, може да сте му приятелка-трофей. Просто не мислете, че ще остане, ако имате по-хубава кариера от неговата или по-високи позиции в обществото от него. Е, може и да ви вземе заради тези ви качества, но само, за да дърпа тайно конците. О, да. Този мъж е много МАНИПУЛАТИВЕН.

Маниак на тема контрол

Този Мъж е най-контролиращият и манипулативен маниак в зодиака! Той ще контролира всяка ваша крачка, мисъл и дума, няма да се поколебае и за миг да използва манипулативни машинации, за да ви накара да направите това, което иска. Внимавайте, може да използва и агресия.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова