5 причини жените от зодия Скорпион да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен,  Телец,  Близнаци, РакЛъв, Дева и Везни  днес ще ви кажем къде бъркат Скорпионите.

 

Всичко е черно и бяло

При жените Скорпион всичко е или бяло или черно, няма други нюанси. Или ви обича, или ви мрази. Ако ви мрази – пазете се, може да бъде много опасна. Ако ви обича – пазете се, стават много обсебващи, ще знаят и най-малката подробност за вас.

Четете още:

5 причини жените от зодия Везни да се провалят във връзките си

Обсебващи

Когато се влюбят, тези жени не знаят какво значи лично пространство. Те се обсебват, искат да са постоянно с партньора си, не му позволяват да говори с други момичета. А, ако случайно огледате някоя красавица в присъствието на жена Скорпион ще е последното нещо, което сте видели. Заслужава ли си наистина?

Разбира се, жената Скорпион е недодялана, само когато става въпрос за чуждото лично пространство, ако вие си позволите да се държите като нея, ще ви зареже на секундата. Никой не харесва обсебени откачалки….

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Скорпион се провалят във връзките си?

Отмъстителни

Забравил сте годишнината от първата ви целувка, усмихнал сте се на сервитьорката в кафенето? Пригответе се, вашата Скорпионка така силно ще ви ужили с отровното си жило, че ще я запомните завинаги.

Изисква респект

Жената Скорпион вярва, че е най-добрата и всеки трябва да й се поклони и подчини. Тази жена управлява семейството с железен юмрук като направлява всяка част от живота на съпруга си и децата си. Децата на жената Скорпион може и да не се забавляват, но със сигурност са научени на ред и дисциплина.

Емпатия? Какво е това?

За жената Скорпион е невъзможно да си представи какво чувства и мисли другият. Псохопатско, а? Те не уважават чуждото мнение и чувства,  за тях то е без значение, ако е в разрез с нейните собствени такива. Тя е егоист в пълния смисъл на думата.

Е, ако искате да бъдете с жена Скорпион, пригответе се да бъдете манипулиран, критикуван, командван и многооо пъти жилен от жилото на отмъстителната ви Скорпионка. Но, поне е пожар в леглото!

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова