5 причини жените от зодия Стрелец да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен,  Телец,  Близнаци, РакЛъв, Дева,  Везни, Скорпион  днес ще ви кажем къде бъркат Стрелците.

Безотговорна

Не си правете планове с жената Стрелец, може да отмени срещата ви в последния момент, без дори да ви се обади. Защо? Получила е по-добро предложение или просто вече не й се излиза с вас.

Четете още:

5 причини жените от зодия Скорпион да се провалят във връзките си

Грубиянка

Макар Стрелците да се определят като кротки и уважаващи другите, останалите мислят, че са особено груби. Няма значение дали сте имали най-лошият ден в живота си и просто искате да разкажете за това или някой ваш роднина се е разболял сериозно, те ще ви прекъснат и ще ви нахокат, че само се оплаквате и нищо не става от вас.

Импулсивна

Жената Стрелец е много импулсивна, тя дори не се замисля за нещата, които прави. Ако иска да направи нещо, тя ще го направи веднага. Било то екскурзия до Париж, за която вие разбирате от снимките й във фейсбук, или момчета, което е забърсала вчера в бара.

Свободолюбива

Всички сме чували, че Стрелците са пеперуди, които си летят от цвят на цвят. Или иначе казано те обичат свободата, да правят каквото си искат. Те ен могат да се поберат в рамките на обществото, но и не искат.

Не се опитвайте да давате съвети на вашата половинка Стрелец, не само, че няма да го приемат, но и ще направят от мухата слон. Но, ако все пак сте го направили, пригответе се за счупени чинии по пода и много сълзи… вашите сълзи. Жените Стрелец ненавиждат някой да им казва какво да правят, те смятат, че знаят най-добре. Тя вече знае какво иска и как да го постигне и не й пука за съветите на другите

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Стрелец се провалят във връзките си

Флиртаджийка

Споменахме вече, че жените Стрелец са много свободолюбиви и се движат от собствените си правила. Дори и да сте заедно от години, ако някой секси мъжага й привлече  вниманието в дискотеката, вашата половинка дори за миг няма да се поколебае и ще ви изневери.

Не се и надявайте да „вържете“ тази жена, никога няма да успеете, а ако все пак й кажете, че искате да прекарвате повече време с нея, ще започнат да ви обясняват колко са независими.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова